Zeer mooie originele Honda MB50S nieuw binnen!

We hebben weer een bijzonder exemplaar binnen gekregen! Dit keer een Honda MB50S
Het betreft hier een bijzonder net exemplaar uit België. De Belgische exemplaren zijn geleverd zonder blok beugel en dit model is origineel in deze kleurstelling met de witte Comstar velgen geleverd.
Het grotere geheel van deze MB is origineel. Helaas was het zadelhoesje niet meer netjes en is het dus voorzien van een nieuw zadeldek. Het schuim en de rest van de buddy onder het dek is in absolute nieuwstaat. De MB heeft dan ook slechts 6400km!
Naast het zadeldek is ook het voorspatbord imitatie. De vorige eigenaar heeft er een 70CC met een 18 mm carburateur op geplaatst. Dit kan indien gewenst (tegen meerprijs) weer worden terug gebouwd naar origineel. De MB is origineel voorzien van 5 versnellingen.
Al met al een mooie en best uniek MB5 in een populaire kleurstelling. Alhoewel veel mensen lieve de andere wielen in deze kleurstelling zien is dit toch wel prachtig origineel.
De MB start, rijdt en loopt perfect en alles wat moet werken werkt. Wij zullen de MB dan ook leveren met NL bromfiets kenteken.

Selecteer een Afleverpunt

error: